Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ελευθέριος Συναδινός: Περαστικά σας κ. Γιούνκερ, μια καταπληκτική απάντηση του Στρατηγού στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δείτε το βίντεο.

Σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την κατάσταση στην Ένωση επισημαίνοντας ότι, ο απολογισμός των επιτευγμάτων της τρέχουσας ευρωπαϊκής επιτροπής είναι η πλήρης εξαθλίωση των Ευρωπαίων πολιτών και η παντελής έλλειψη της δημοκρατίας και ενώ οι πολιτικοί ταγοί της Ευρώπης δεν αντέχουν στην κριτική, αντέχουν και δε συγκινούνται από τα καταστροφικά αποτελέσματα της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής τους.

Τόνισε δε ότι, κάθε αντίθετη άποψη, που προωθεί το εθνικό συμφέρον, αφορίζεται και στοχοποιείται ως ακροδεξιά και λαϊκίστικη. 
Δείτε το βίντεο                                                                                                                               
















Ακολουθεί η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, Να ευχηθώ περαστικά στον κ. Γιούνκερ, με αυτά βέβαια που άκουσα προηγουμένως που μίλησε, νόμιζα προς στιγμήν ότι ονειρευόμουνα στον παράδεισο, για όλα αυτά τα επιτεύγματα της Ευρώπης. 

Ο απολογισμός όμως των επιτευγμάτων της τρέχουσας ευρωπαϊκής επιτροπής, είναι περισσότερη φτώχεια, ανεργία, λαθρομετανάστευση, ξεριζωμός νέων ανθρώπων μέσω της εσωτερικής μετανάστευσης και αίμα αθώων ανθρώπων, από τζιχαντιστές ισλαμιστές. Μεγαλύτερο όμως επίτευγμά είναι, η παντελής έλλειψη δημοκρατίας. Κάθε αντίθετη άποψη αφορίζεται και στοχοποιείται ως ακροδεξιά και λαϊκίστικη. Οι πολιτικοί ταγοί της Ευρώπης, δεν αντέχετε στην κριτική. Αντέχετε όμως και δε συγκινείστε από τα καταστροφικά αποτελέσματα της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής σας. Χωρίς αιδώ κατηγορείται νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, όπως της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, επειδή απλά κυβερνούν με γνώμονα το εθνικό τους συμφέρον. Οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Γάλλοι, οι Ούγγροι, οι Πολωνοί, ακόμα και οι Βρετανοί που ψήφισαν την αποχώρηση από την Ένωση, δεν επιθυμούν περισσότερη ή λιγότερη Ευρώπη, αλλά μια Ευρώπη δικαιότερη, δημοκρατικότερη, ασφαλέστερη και με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα των κρατών μελών.

Ευχαριστώ
Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.