Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Στρασβούργο, Στρατηγός Συναδινός: Τα κλεμμένα στον λαό και οι κλέφτες στη φυλακή. Δείτε το βίντεο.


Χθες, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, παρενέβει στη συζήτηση με θέμα την ετήσια έκθεση του 2015 σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ και την καταπολέμηση της απάτης.
Στην παρέμβασή του τόνισε ότι, ενώ η καταπολέμηση της διαφθοράς αποτελεί προαπαιτούμενο σωστής λειτουργίας του κράτους, η πολιτική παρέα των Βρυξελλών εξακολουθεί να υπηρετεί τη διαπλοκή. 
Πολύ σύντομα όμως το σύστημα θα πάψει να εφευρίσκει υποτιθέμενους καινοτόμους και πολέμιους της διαφθοράς Μακρόν και να αναπαλαιώνει Μητσοτάκηδες που εμπλέκονται με δωροδοκίες από τα μαύρα ταμεία της SIΕΜΕΝS .

Ακολουθεί η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε,
Η διαφθορά και η καταπολέμηση της αποτελεί προαπαιτούμενο σωστής λειτουργίας του κράτους και βασικό αίτημα των πολιτών.
Η πολιτική παρέα των Βρυξελλών όμως το γνωρίζει, αλλά υπηρετεί τη διαπλοκή και συνεργάζεται με την παγκόσμια ολιγαρχική οικονομική και τραπεζική ελίτ.


Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και στην οικονομική, φορολογική και τελωνειακή διοίκηση έχει εκλείψει, μα η προπαγάνδα που ενσπείρει τον φόβο και την αβεβαιότητα συντηρεί αυτό τον φαύλο κύκλο ανομίας, κατάχρησης εξουσίας και αναξιοκρατίας.
Ο Μακρόν στη Γαλλία διαφημίστηκε ως καινοτόμος και πολέμιος της διαφθοράς ενώ υπηρετούσε το σύστημα ως στέλεχος της Ρότσιλτ και υπουργός του Ολάντ.
O φυγόδικος Χριστοφοράκος του σκανδάλου της SIΕΜΕΝS προστατεύθηκε από την τότε Ελληνική κυβέρνηση και τη νυν Γερμανική, ενώ ο Μητσοτάκης που διεκδικεί την πρωθυπουργία της Ελλάδος, συνδέεται άμεσα με δωροδοκίες από τα μαύρα ταμεία της εταιρείας.
Πολύ σύντομα όμως το σύστημα θα πάψει να εφευρίσκει Μακρόν και να αναπαλαιώνει Μητσοτάκηδες. Το βασικό αίτημα των πολιτών θα γιγαντώνεται: Τα κλεμμένα στον λαό και οι κλέφτες στη φυλακή.

Ευχαριστώ
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.