Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Βρυξέλλες: Τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό ευχαρίστησε ο Ούγγρος πρωθυπουργός και τον κάλεσε σε διάλογο. Βίντεο, φωτογραφίες.

Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την προηγούμενη εβδομάδα, με θέμα συζήτησης την κατάσταση στην Ουγγαρία και παρουσία του Ούγγρου Πρωθυπουργού κ. Viktor Orban, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη τονίζοντας ότι, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ένωσης, να προστατεύουν πάνω από όλα το εθνικό τους συμφέρον και τους πολίτες των χωρών τους, ενώ δεν επιτρέπεται στην ΕΕ να τους το απαγορεύει και συνεχάρη τον κ. Ορμπάν, διότι αποφασίζει σύμφωνα με τα συμφέροντα του Ουγγρικού έθνους παλεύοντας ενάντια στην ισλαμοποίηση και την παγκοσμιοποίηση.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, με επιστολή του, ευχαρίστησε τον Στρατηγό και τον κάλεσε σε διάλογο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Το κείμενο της επιστολής, στα Ελληνικά:
Βουδαπέστη, 27 Απριλίου 2017

Αγαπητέ κύριε Συναδινέ,

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, για την υποστήριξη και τη συνεισφορά σας κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Απριλίου 2017.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων, για την υποστήριξη που δείξατε στις απόψεις της Ουγγρικής κυβέρνησης.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, θα είμαι πάντα ανοιχτός σε διάλογο και διαβούλευση, ώστε να διευκολύνω ένα εποικοδομητικό και δίκαιο διάλογο, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Σας εύχομαι καλή υγεία και περισσή επιτυχία στα, υψηλής ευθύνης, καθήκοντά σας.

Με εκτίμηση

ΟΡΒΑΝ Viktor







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.