Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Συρία, ξεκίνησε η προσπάθεια ανασυγκρότησης και η αποκατάσταση της ειρηνικής ζωής.

ΣΎΡΙΑ, Συγκέντρωση στην πλ. Πανόραμα στην πόλη AL TALL 10/12/2016
Επιστρέφει στην ειρηνική ζωή και την προσπάθεια ανασυγκρότησης η μια μετά την άλλη περιοχή της Συρίας. 
Ο περιφερειάρχης της Δαμασκού (Governor of Damascus Countryside κ. Alaa Ibrahim) επισκέφθηκε το Σάββατο την πόλη AL TALL, βόρεια της πρωτεύουσας, προκείμενου να επιθεωρήσει την κατάσταση των υποδομών και των υπηρεσιών της πόλης, τώρα που πλέον έχει εκκενωθεί από τους ένοπλους αντάρτες και επέστρεψε στην κανονική ζωή.
Σε ομιλία που έκανε στους κατοίκους της πόλης, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Πανόραμα, τόνισε ότι όλοι στην ύπαιθρο και τις πόλεις της περιφέρειας θα ζουν με ασφάλεια, αφού οι τρομοκράτες απελαύνονται. Τους διαβεβαίωσε, ότι οι υπηρεσίες ηλεκτρισμού, ύδρευσης και αποχέτευσης σύντομα θα αποκατασταθούν και θα λειτουργήσουμε, "χέρι με χέρι", με τους ντόπιους φορείς για να ανοικοδομήσουμε ότι καταστράφηκε από τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο αστυνομικός Διοικητής της περιφέρειας υποστράτηγος Gen. Jamal Bitar, διαβεβαίωσε τους κατοίκους για την εσωτερική ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας καθώς και των δικαιωμάτων των πολιτών που πηγάζουν από την έννομη τάξη.

Στις 2 Δεκεμβρίου, τέθηκε σε εφαρμογή στην πόλη της AL TALL, η συμφωνία συμφιλίωσης όπου μια σειρά από αντάρτες είχαν το νομικό δικαίωμα να παραδώσουν τον οπλισμό τους και ή να ζήσουν ελεύθερα και χωρίς επιπτώσεις στην πόλη ή να την εγκαταλείψουν, σύμφωνα με σχετικό διάταγμα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ για Αμνηστία.
Πηγή: SANA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.