Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Σαν ήρωες του Όργουελ - Του Ηλία Κασιδιάρη.

Πογκρόμ κατά του δημοσίου λόγου και της ελεύθερης σκέψης στη Μνημονιακή Ελλάδα του 2015
Στο περίφημο και προφητικό μυθιστόρημα, «1984», του ακροαριστερού, αντισταλινικού και πρωτοπόρου συγγραφέα Τζορτζ Όργουελ, παρουσιάζεται ένας κόσμος απόλυτης παρακμής και καταπίεσης, όπου αδικήματα σκέψης τιμωρούνται με θάνατο.
Ο δημιουργός, με αυτόν τον αλληγορικό τρόπο, υψώνει φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματική σταλινική εξουσία, που εκείνη τη δεκαετία είχε ήδη καταρρίψει το μύθο του κομμουνισμού και είχε υποδουλώσει με φριχτό τρόπο Έθνη και εκατομμύρια ανθρώπους. 
Τη θέση του «πατερούλη» Στάλιν, στο μυθιστόρημα, έχει πάρει ο Μεγάλος Αδελφός και ως οφθαλμός που τα πάνθ' ορά συντρίβει κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας. Δεν είναι τυχαίο πως στην μετακαπιταλιστική εποχή της παγκοσμιοποίησης και της απόλυτης πολιτισμικής αλλοτρίωσης ο Big Brother επέστρεψε ως παρακμιακό προϊόν της διεθνούς τηλεοπτικής υποκουλτούρας.
Στην μνημονιακή Ελλάδα του 2015, που ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχει προσκυνήσει την διεθνή τοκογλυφία, την θέση του Μεγάλου Αδελφού έλαβε το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, που ένας άλλος μεγάλος διανοούμενος, ο Έζρα Πάουντ, στρατευμένος στην Εθνικιστική Ιδέα, έχει απόλυτα προφητεύσει και σκιαγραφήσει στο κορυφαίο ποίημά του «With Usura». «O Πιστωτής των Βασιλέων έγινε βασιλιάς των Πίστεων» όπως πολύ σωστά είπε ο Ριχάρδος Βάγκνερ. Έχουν, δηλαδή, υποτάξει, μέσω του ανατοκισμού των τόκων λαούς και πατρίδες. Οι τραπεζίτες είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι σε κάθε χώρα της Ευρώπης και χτυπούν με όλα τα μέσα τους μοναδικούς αντιπάλους τους, δηλαδή τα εθνικιστικά κινήματα.

Την περασμένη εβδομάδα αισθάνθηκα και πάλι σαν ήρωας του Όργουελ, συναίσθημα οικείο, καθώς ο Big Brother έχει προ πολλού καταπατήσει κάθε έννοια ατομικού και πολιτικού μου δικαιώματος και έχει κάνει φύλλο και φτερό όλα τα ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα (στην δικογραφία άρλεκιν της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης κάποια ανδρείκελα, που παριστάνουν τους δικαστές, έχουν δημοσιοποιήσει όλα τα ερωτικού περιεχομένου μηνύματα του κινητού μου τηλεφώνου και όλες τις προσωπικές φωτογραφίες από θερινές διακοπές των τελευταίων ετών).

Τα τελευταία κρούσματα, όμως, ήταν ακόμα πιο ανησυχητικά και έτσι την Τετάρτη εκλήθην στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να αρθεί η ασυλία μου για χιλιοστή φορά, ώστε να διωχθώ ποινικά για μία ομιλία μου στον Ασπρόπυργο το 2011, ενώ το βράδυ του Σαββάτου το MEGA του Μπόμπολα πρόβαλλε πλάνα από άλλη ομιλία μου, στο κέντρο της Αθήνας, το ίδιο έτος, όπου σύμφωνα με τα παπαγάλακια της διαπλοκής αποδεικνύεται η συμμετοχή μου σε εγκληματική οργάνωση. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παραθέτω τις δύο επίμαχες ομιλίες, άνευ σχολίων.

Έτσι θα κατανοήσει και ο πλέον αδαής αναγνώστης ότι στη μνημονιακή Ελλάδα του 2015 διώκεται ανηλεώς ο δημόσιος λόγος, το φρόνημα και η ελεύθερη σκέψη. 
Σημειώστε ότι η συγκέντρωση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου αφορούσε κρούσματα βαριάς εγκληματικότητας, από συμμορίες κακοποιών που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ με καλάσνικοφ κατά πολιτών και η ομιλία μου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά τη φριχτή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

12 Μαΐου 2011, Κέντρο Αθήνας «Θέλω να σας πω συγχαρητήρια που βγήκατε στο δρόμο. Να είστε όλοι ενωμένοι, μία γροθιά, γιατί μόνο έτσι θα νικήσετε. Ενωμένος μία γροθιά ήταν ο Άγιος Παντελεήμονας, η πλατεία Αττικής, η Κερατέα και νίκησε. Έτσι να είστε κι εσείς. Να είστε στο δρόμο, να δώσετε τον αγώνα. Τίποτε άλλο. Την Δευτέρα το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας θα φέρουμε το θέμα της εγκληματικότητας. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το έγκλημα που έγινε σήμερα. Δεν πρέπει να πεθάνει άλλος Έλληνας από χέρια αλλοδαπών. 15:00 η ώρα την Δευτέρα το μεσημέρι να είστε όλοι στο Δημοτικό συμβούλιο».

15 Μαΐου 2011, Νεόκτιστα Ασπροπύργου «Είμαι ο Ηλίας ο Κασιδιάρης από την Χρυσή Αυγή. Δεν είμαι πολιτικός, δεν ζητάω την ψήφο σας, έχω έρθει για να σας μόνο ένα πράγμα. Εάν θέλετε να ξεβρωμίσει η περιοχή, εάν θέλετε να πετύχετε τον σκοπό σας, πρέπει να είστε μία γροθιά και να δώσετε αγώνα. Πρέπει η επόμενη συγκέντρωσή σας να μην είναι σε αυτήν την πλατεία. Πρέπει να κλείσει κεντρικούς δρόμους. Η εμπειρία τι μας έχει δείξει μέχρι σήμερα; Όσες περιοχές ενωμένες ξεσηκώθηκαν από την Κερατέα μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα γονατίσανε την κυβέρνηση και πετύχανε. Αλλά δώσανε μάχη. Στην Κερατέα έγινε «πόλεμος». Στον Άγιο Παντελεήμονα είμασταν παρόντες όταν σπάσανε τα ΜΑΤ την εκκλησία και ρίξανε μέσα δακρυγόνο. Ποιο ήταν όμως το αποτέλεσμα; Στην Κερατέα τα ξεφορτωθήκανε τα σκουπίδια, εσείς εδώ θα ξεφορτωθείτε τα ανθρώπινα σκουπίδια που σας έχουνε φορτώσει που ληστεύουνε, που δολοφονούνε, που εγκληματούνε. Αν είδατε, ήταν προχθές η Χρυσή Αυγή στο κέντρο της Αθήνας. Η είδηση για τα κανάλια ήταν λέει ότι έγιναν επεισόδια εις βάρος αλλοδαπών. Πριν τρεις εβδομάδες που σας πυροβολούσαν εδώ πέρα, που σας ΄ρίχναν με πολεμικά όπλα από τον καταυλισμό, δεν υπήρχε είδηση για τα κανάλια. Η είδηση ήταν ότι ένας Πακιστανός έφαγε μια κλωτσιά. Λοιπόν, πάρτε το είδηση, δεν υπάρχει ούτε κράτος, ούτε αστυνομία, ούτε δικαιοσύνη για να σας καλύψει. Βγείτε στον δρόμο, διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και θα νικήσετε. Και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας.».

ΥΓ. Η πιο Οργουελιανή στιμή που βιώσαμε ως τώρα ήταν η "εμφάνιση" ανώνυμων ψευδομαρτύρων στην πολυθρύλητη δίκη της Χρυσής Αυγής με ψηφιακά παραλλαγμένες φωνές που ήταν κρυμμένοι στο γραφείο κάποιας μυστικής υπηρεσίας απόλυτα ταυτισμένης με το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μεγάλου Αδερφού του "1984".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.