Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η Αλβανία δεν έχει καμία θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Ομιλία του Στρατηγού Συναδινού Ελευθέριου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δείτε το βίντεο.

Στις 29 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Συναδινός Ελευθέριος μίλησε για την Αλβανία,τονίζοντας ότι όπως ακριβώς και η Τουρκία, έτσι και εκείνη έχοντας καταπατήσει αλλεπάλληλα κάθε έννοια καλής γειτνίασης δεν έχει καμία θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

«Κυρία Πρόεδρε,

Η Αλβανία από μία άκρως σταλινική χώρα επί εποχής Χότζα, πέρασε σε μια εποχή σοσιαλιστικής ανομίας, κρατικής και ιδιωτικής διαφθοράς και παρανομίας και κλιμακούμενης εθνικής μισαλλοδοξίας.

Η κατάλυση του κράτους και των δομών του, στις αρχές της δεκαετίας του 90, συνοδεύτηκε από ληστρική επιδρομή στις αποθήκες οπλισμού και τη διασπορά τεράστιων ποσοτήτων οπλισμού τόσο σε εξτρεμιστικές οργανώσεις όσο και στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά και μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα και την Ιταλία.
Οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και η αδυναμία ή/και άρνηση των εκάστοτε κυβερνήσεων, να δημιουργήσουν δομημένο κράτος αλλά και να διαχειριστούν τα εσωτερικά προβλήματα, βρίσκουν διέξοδο μέσω του αλβανικού αλυτρωτισμού. Δυστυχώς η Αλβανία καταπατώντας κάθε έννοια καλής γειτονίας, διατυμπανίζει την ιδέα της μεγάλης Αλβανίας, διεκδικώντας de facto εδάφη της Ελλάδας, Σερβίας και FYROM.
Το μέγα σφάλμα της Δύσης στο Κοσσυφοπέδιο αποδεικνύει πόσο επιφανειακά και υποτελειακά για τα μεγάλα συμφέροντα, εργάστηκε η ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια. Η Αλβανία, όπως και η Τουρκία δεν έχουν θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια για τους ίδιους λόγους. Εκτός εάν επιζητούμε την ύπαρξη μουσουλμάνων φονταμενταλιστών στις χώρες μας και αν πρέπει να χαρίσουμε ευρωπαϊκά διαβατήρια σε εκατομμύρια Αλβανών και Τούρκων, που είναι έτοιμοι να κατακλύσουν τα κράτη μέλη της ΕΕ.


Ευχαριστώ.»
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε. α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

  Δείτε το βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.