Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Spetsnaz, Ρωσικές ειδικές δυνάμεις σε δράση! Δείτε το βίντεο.

Spetsnaz : Οι επίλεκτοι των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων.
Οι Σπέτναζ είναι οι πιο επίλεκτες και καλά εκπαιδευμένες ειδικές δυνάμεις.
Οι στρατιώτες αυτοί έχουν περάσει κατά ένα μέρος μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, που μπορεί να οδηγήσει λίγους από αυτούς στην voiska spetsialnogo naznacheniya, τη ρωσική δύναμη ειδικών δυνάμεων που είναι γνωστή σαν Σπέτναζ.
Η παρακολούθηση αρχίζει για μερικούς από τους άνδρες, όταν είναι μόλις δέκα χρόνων. Στην ηλικία αυτή παρακολουθούνται ήδη για τα πρώτα σημάδια φυσικής κατάστασης και πολιτικής αξιοπιστίας, που μπορεί να τους προκρίνουν μερικά χρόνια αργότερα.
Από αυτούς τους νεαρούς προέρχονται υποψήφιοι για την εκπαίδευση αξιωματικών των αερομεταφερόμενων δυνάμεων και μερικοί από αυτούς τους υποψήφιους θα επιλεγούν να υπηρετήσουν τελικά σαν Σπέτναζ.


Η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή. Αν και υπάρχει γενική στρατιωτική θητεία στη Ρωσία, μόνο μια φούχτα άνδρες επιλέγονται για εκπαίδευση αξιωματικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων, περίπου 500 το χρόνο από περισσότερους από 3.000 υποψηφίους. Οι υποψήφιοι αξιωματικοί αποφοιτούν μετά από τετραετή φοίτηση με το ισοδύναμο πανεπιστημιακό πτυχίο στρατιωτικού μηχανικού.

Η πρόοδός τους εξετάζεται περιοδικά από μια ειδική επιτροπή της GRU- Ρωσική υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών-και η αφρόκρεμα της ομάδας επιλέγονται για Σπέτναζ.
Μετά υφίστανται παραπέρα εκπαίδευση σε ειδικά σχολεία, και όταν τελειώσουν την εκπαίδευσή τους, έχουν δικαίωμα να διαλέξουν τους δικούς τους άνδρες, για να τους εκπαιδεύσουν σαν οπλίτες Σπέτναζ.
Οι Σπέτναζ πρέπει να είναι ειδικευμένοι σε μια εκπληκτική ποικιλία ειδικοτήτων, όπως ο αλεξιπτωτισμός, η χρήση ασυρμάτου, η συλλογή πληροφοριών, οι τεχνικές δολοφονίας, η εξουδετέρωση πυρηνικών όπλων και η διακοπή λειτουργίας συστημάτων αεραμύνης, επικοινωνιών, οικονομικών και άλλων.
    Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.