Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ελευθέριος Συναδινός: Εάν οι Σκοπιανοί θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους να ενωθούν με την Ελλάδα. Δείτε το βίντεο.

Στη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση που αφορούσε στην Ετήσια Έκθεση του 2013 για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δημοκρατία στον Κόσμο και την πολιτική της ΕΕ σε αυτό τον τομέα και επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εθελοτυφλεί στο θέμα της παράνομης προφυλάκισης του αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, της τρίτης εκλογικά δύναμης στην Ελλάδα, παροτρύνοντάς την να δείξει έστω και αργά ενεργό ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.
Δεν παρέβλεψε στο τέλος να τονίσει στην κα. Μογκεκρίνι να πει στους φίλους της τους Σκοπιανούς ότι εάν θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους να ενωθούν με την Ελλάδα.
Κύριε Πρόεδρε,
Εσείς πως θα χαρακτηρίζατε έναν οργανισμό που διακηρύττει με στόμφο ότι «τα δημοκρατικά καθεστώτα χαρακτηρίζονται από το σεβασμό για το κράτος δικαίου, την ελευθερία του λόγου, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αμερόληπτη διοίκηση» αλλά όταν του καταδεικνύουν ότι ένα από τα μέλη του παραβιάζει κατάφορα τις προαναφερθείσες αρχές, λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων, εθελοτυφλεί;

Σε αυτόν το χώρο είχαμε επισημάνει με στοιχεία, την παρέμβαση της τότε συγκυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού Σαμαρά, στη υποτιθέμενη Ελληνική τυφλή δικαιοσύνη για τη σύλληψη του αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, της τρίτης εκλογικά δύναμης και μοναδικής ουσιαστικά αντιπολίτευσης στην Ελλάδα.

Είχαμε ενημερώσει για τις παράνομες διαδικασίες προφυλάκισης τους, χωρίς την άρση ασυλίας και σήμερα, εδώ, διατυμπανίζουμε τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προώθηση της δικαιοσύνης, τη διαφάνεια και τη ελευθερία του λόγου.

Ας ελπίσουμε ότι έστω και αργά θα υπάρξει ενεργό ενδιαφέρον και πίεση στην Ελληνική Κυβέρνηση για αποκατάσταση της δικαιοσύνης και κατ’ επέκταση της δημοκρατίας, ώστε να δοθεί άμεση λύση στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Επίσης ήθελα να πω στην κα. Μογκεκρίνι να πει στους φίλους της τους Σκοπιανούς ότι εάν θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους να ενωθούν με την Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.