Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ελευθέριος Συναδινός: Ευαγγελισμός - Ελληνισμός.

Η Ορθοδοξία γιορτάζει
Το Έθνος γιορτάζει

Την ευλογημένη μέρα της 25ης Μαρτίου, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ήρθε το μήνυμα στο Χριστιανικό κόσμο για τη σωτηρία του. Αυτήν την ξεχωριστή και συμβολική ημέρα διάλεξε το Έθνος για να στείλει το μήνυμα του Ευαγγελισμού του, της Εθνικής του Παλιγγενεσίας.

Ο Έλληνας ορκίζεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ και ο κλέφτης, ο αρματολός και ο ιερέας γίνονται τα πρόσωπα εγγύησης της σωτηρίας του γένους μας. Και όλοι αγωνίζονται για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
Ένας μικρός, αριθμητικά, λαός με τεράστια, όμως, δύναμη ψυχής κατορθώνει το ακατόρθωτο. Αυτό το ακατόρθωτο καλούμαστε και σήμερα, που βιώνουμε μια διαφορετικού τύπου κατοχή, να πετύχουμε οι Έλληνες. 
Όλοι μαζί να πάρουμε την Ελλάδα μας στα χέρια μας. Με μπροστάρηδες τους αγωνιστές του ’21, που νίκησαν τις ορδές των βαρβάρων, με μόνο όπλο τη δύναμη της ψυχής μας, την πίστη στα ιδανικά της φυλής μας και στο Θεό, στο Θεό της Ελλάδος, θα σπάσουμε τα σύγχρονα δεσμά μας….. γιατί του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

Ζήτω το Αθάνατο ’21.
Ζήτω η γενναία Ελληνική ψυχή .
Ζήτω το Έθνος.

Καλή λευτεριά αδέλφια
.


Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής
Του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.