Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μ. Αρβανίτης: "Απαιτούμε άμεσα την εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων" Δείτε το βίντεο.



Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για την σύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων.
Ως Έλληνες πατριώτες δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι οι Γερμανοί κατέσφαξαν, λεηλάτησαν τους θησαυρούς μας, μας επέβαλαν ταπεινωτικό δάνειο, κατέκαυσαν τα χωριά μας και εξετέλεσαν χιλιάδες Έλληνες.
Η Χρυσή Αυγή πριν από τις εκλογές είχε πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τη γερμανική Πρεσβεία για να διαμαρτυρηθεί και επίσης να αξιώσει την αποκατάσταση των ζημιών, γενικά του χρέους της Γερμανίας προς εμάς.
Όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, επισήμανε την ανάγκη να σεβαστούμε ως Χώρα τις Διεθνείς Συμφωνίες και ειδικά τη Σύμβαση του Παλέρμο, όπου την έχουμε προσυπογράψει και την οποία έχουμε κυρώσει με νόμο. 
Τέλος, τόνισε ότι εμείς ζητούμε εντελώς ρεαλιστικά πρώτον να συγκροτηθεί μία εθνική επιτροπή εγκύρων οικονομολόγων, νομικών και ιστορικών προσώπων κοινής αποδοχής που θα προσδιορίσει με ακρίβεια και με αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση το ακριβές ποσόν της οφειλής αυτής που σύμφωνα με έρευνες, ο κ. Κούκουνας το αναβιβάζει σε 510 δισεκατομμύρια ευρώ και ο Γάλλος οικονομολόγος Ντεπλά σε 575 δισεκατομμύρια ευρώ.
Τέλος, με επείγουσες νομικές διαδικασίες να υποχρεωθεί το σημερινό γερμανικό κράτος να μας εξοφλήσει αμέσως και πλήρως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.