Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Όχι στην Προπαγάνδα των Σκοπίων. Συναδινός, Φουντούλης και Επιτήδειος έκαναν χθες, συνεχείς παρεμβάσεις στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο. Δείτε το βίντεο.

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής πιστοί στα ιδανικά της Πατρίδος μας και αποφασισμένοι να αντισταθούν στην δόλια προπαγάνδα της γειτονικής χώρας καθώς και των κάθε λογής ανθελλήνων, δήθεν συμμάχων μας, οι οποίοι εντός του Ευρωκοινοβουλίου μιλούν με τη γλώσσα των Σκοπιανών, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητες τις προκλήσεις κατά την διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση της Έκθεσης Προόδου αναφορικά με την γειτονική χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατηγός Συναδινός, με παρέμβαση του στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο ανέφερε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους τα Σκόπια δεν μπορούν να ενταχθούν στην Ένωση, οι οποίοι δεν αφορούν μόνο την παράλογη και ανιστόρητη διεκδίκηση των γειτόνων μας, αλλά και το συνολικό επίπεδο του κρατικού αυτού μορφώματος, το οποίο ομοιάζει με δικτατορικό κρατίδιο της Αφρικής ή της Κεντρικής Αμερικής. 
Στην συνέχεια, σε ερώτηση που του απεύθυνε o Ευρωβουλευτής Doru-Claudian FRUNZULICA, ξεκαθάρισε πως τα Σκόπια δεν πρέπει να πάρουν ποτέ ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων, όσο διατηρούν επεκτατικές βλέψεις εναντίον μας και καπηλεύονται την Ιστορία μας.

Νωρίτερα, ο Στρατηγός Επιτήδειος διόρθωσε άλλον Ευρωβουλευτή που εκ του πονηρού προσπαθούσε να παρουσιάσει ως ιδανική την κατάσταση στην γειτονική χώρα και ισχυριζόταν πως μοναδικός λόγος καθυστέρησης είναι η Ελλάδα και το ζήτημα της ονομασίας.

Τέλος, ο Λάμπρος Φουντούλης απάντησε όπως έπρεπε στις προκλητικές συνεχείς αναφορές των Σκοπίων ως Μακεδονία, από έναν ακόμα ξένο Ευρωβουλευτή, καλώντας τον αν θέλει πραγματικά να δει ποιά είναι η Μακεδονία να επισκεφθεί μαζί του τις αρχαιότητες στην Ελλάδα και πως όσο και να γελοιοποιούνται οι Βόρειοι γείτονες, δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τόσες χιλιάδες χρόνια Ιστορίας χτίζοντας ευμεγέθη αγάλματα.

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως όπου και αν βρεθεί υπερασπίζεται τα δίκαια του Ελληνισμού απέναντι τόσο σε εχθρούς, όσο και σε «φίλους» και δεν πρόκειται ποτέ να χαρίσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και την εθνική μας Ταυτότητα σε επίδοξους σφετεριστές. 
Μακάρι μόνο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις να μπορούσαν ή να ήθελαν να επιδείξουν το ίδιο σθένος και να μην είχαν εδώ και καιρό ξεπουλήσει τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.