Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ρωσία, δημοσκόπηση: Το 75% των Ρώσων θα ψήφιζε σήμερα Πούτιν.

Τρεις στους τέσσερις Ρώσους, δηλαδή το 75% των ερωτηθέντων, δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη το Public Opinion Fund (POF).
Έτσι, η εκλογική δημοτικότητα του Πούτιν έχει φτάσει σε νέα υψηλά επίπεδα. 
 Πριν από έξι μήνες, το 71% των Ρώσων δήλωσε ότι είναι έτοιμο να ρίξουν την ψήφο τους για τον νυν ηγέτη της Ρωσίας.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR), Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι μπορεί να υπολογίζει στο 4% των ψήφων, ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ στο 3%, ο ηγέτης του κόμματος Δίκαιη Ρωσία, Σεργκέι Μιρόνοφ και ο πρώην ηγέτης του κόμματος Πολιτική Πλατφόρμα, Μιχαήλ Προχόροφ από 1% αντίστοιχα.

Επιπλέον μόλις το 1% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα επιλέξει άλλους πολιτικούς και το 9% απάντησε ότι δεν θα πάει καθόλου στις εκλογές. Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι η πλειοψηφία αυτών που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τον Πούτιν, δηλαδή το 95%, έχουν θετική άποψη για τον ρώσο πρόεδρο.

Περίπου 3.000 άτομα από 204 πόλεις και κωμοπόλεις σε 64 ομοσπονδιακές περιοχές της Ρωσίας συμμετείχαν στη δημοσκόπηση. Το στατιστικό σφάλμα δεν υπερβαίνει το 3,3%.

Πηγή: TASS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.