Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Χρυσή Αυγή: Ανακοίνωση για τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup

"Το γεγονός ότι σήμερα οι «εταίροι», όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή διεθνείς τοκογλύφοι, όπως τους αποκαλούμε εμείς, έθεσαν τελεσίγραφο, ώστε να υπάρξει παράταση του παρόντος μνημονίου φέρνει την κυβέρνηση ενώπιον της προεκλογικής της ρήσης: «Ιδού η Ρόδος» κύριοι και κυρίες.
Τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος επαναλαμβάνουμε έδωσε σαφέστατη λαϊκή εντολή, δεν τον αφορά αν θα είναι «παράταση του παρόντος» ή «τετράμηνο ενδιάμεσο πρόγραμμα χωρίς μονομερείς ενέργειες», όπως το ονόμασε ο Βαρουφάκης στις δηλώσεις του, αφού στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Επίσης αδιάφορο αν ο Βαρουφάκης θα υπογράψει χαρτί του Ντάισελμπολουμ ή του Μοσκοβισί.

Ο Ελληνικός Λαός με μεγάλη πλειοψηφία έχει δώσει σαφέστατη εντολή στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση καταγγελία του μνημονίου, κατάργηση των μνημονιακών μέτρων και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.

Οποιαδήποτε υποχώρηση από την μία και μοναδική «κόκκινη γραμμή» που έθεσε ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ και συνιστά κατάφωρη παραβίαση της Λαϊκής Βουλήσεως, που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.