Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης, Βουλή: Είχαμε προβλέψει 100% την μνημονιακή κωλοτούμπα Τσίπρα.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:
«Προεκλογικά είχαμε κάνει μία πρόβλεψη, που επαναλαμβάνουμε και από αυτό εδώ το βήμα: 
Η κυβέρνησή σας έχει συμφωνήσει επί της ουσίας την συνέχιση του μνημονίου με διαφορετική ονομασία. 
Η τρόικα θα είναι εδώ, θα υπάρχει δηλαδή υψηλή εποπτεία, ασφυκτική εποπτεία - αλλά με άλλο όνομα - και σίγουρα η επιτήρησή της θα είναι εξίσου σκληρή και καταστροφική. 
Αυτά τα έχουμε πει. Εδώ θα είμαστε, για να τα επαναλάβουμε, μόλις γίνουν πράξη. 
Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης πηγαίνει «περίπατο» και μάλιστα επικαλείστε το εθνικό καθήκον των πολιτών να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη κυβέρνηση λέγοντας ότι καταργεί οριστικά τον ΕΝΦΙΑ. 
Ξεχάσατε και τα 751 ευρώ. 
Δεν λέτε λέξη για διαγραφή του χρέους. 
Δεν λέτε λέξη για λογιστικό έλεγχο του χρέους.
 Δεν λέτε λέξη για το παράνομο και επαχθές χρέος, για τα λεφτά που δανειστήκαμε για να πληρώνουμε στη διεφθαρμένη πολιτική εξουσία.
 «Η λύση στο ελληνικό πρόβλημα - είπε ο πρωθυπουργός – θα είναι πολιτική. 
Θα συμφωνήσω και θα συμπληρώσω πως δεν θα είναι απλά πολιτική, αλλά γεωπολιτική. Άμεσα απαιτείται γεωστρατηγική στροφή προς τη Ρωσία. 
Αυτό είναι το πάγιο αίτημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Κάθε ανάλογη κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή θα στηριχθεί αναφανδόν. 
Άμεση εμπορική στροφή στη Ρωσία, διαπραγμάτευση για τους υδρογονάνθρακες, αμυντική συμφωνία, κοινά γυμνάσια στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή είναι η θέση μας και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάψουμε να είμαστε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, είτε γερμανών, είτε αμερικανών»
Η Χρυσή Αυγή, ως τρίτη πολιτική δύναμη, σας υπενθυμίζει ότι ο λαός έχει ήδη μιλήσει και απαιτεί τέλος του μνημονίου και της υποταγής.
 Οποιαδήποτε υποχώρηση, οποιαδήποτε άλλη συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει αυτή τη βασική αρχή, οποιαδήποτε απόπειρα συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής είναι στην ουσία προδοσία της λαϊκής εντολής! 
Κάθε εθνική προσπάθεια ενάντια στην πολιτική των διεθνών τοκογλύφων, που οδήγησαν την Ελλάδα σε ανθρωπιστική κρίση, θα στηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή. Εάν προκληθεί ρήξη, μονόδρομος από εκεί και πέρα είναι το δημοψήφισμα. 
Να κληθεί ο ελληνικός λαός να αποφασίσει - όχι αν θα συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική, αυτό το αρνήθηκε κατηγορηματικά στις τελευταίες εκλογές. Μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή στη δραχμή».
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Φυλακές Κορυδαλλού,
22 Φεβρουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.