Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ιωάννης Βουλδής: Έχουν ονόματα δήμαρχε... Δείτε το βίντεο.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας η Ελληνική Αυγή έφερε προς συζήτηση το θέμα της άνανδρης δολοφονίας των δύο νέων Ελλήνων στο Νέο Ηράκλειο. 
Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης κατά την εισήγησή του με περίσσια υποκρισία έκανε μια μικρή αναφορά στο τραγικό περιστατικό ενώ δεν τόλμησε να αναφέρει τα ονόματα των δύο νεκρών.
Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Βουλδή, ο οποίος μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση διάβασε τα ονόματα των δύο νεκρών Συναγωνιστών μας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη όπως και του βαριά τραυματισμένου Αλέξανδρου Γέροντα. 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κατήγγειλε την επιλεκτική ευαισθησία του δημάρχου και την προσπάθεια εξωραϊσμού της στυγερής δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον αναφέρθηκε στην στοχοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τα οποία στήνοντας καθημερινά τηλεδίκες άνοιξαν τον δρόμο στους δράστες της άνανδρης δολοφονίας στο Ν.Ηράκλειο.
Κλείνοντας ζήτησε ένα ψήφισμα καταδίκης της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, όμως η πρότασή του απορρίφθηκε από το προεδρείο με τον προκλητικό λαθροδήμαρχο να λέει ότι... είναι αργά για ψηφίσματα.


Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.