Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ρατσιστική επίθεση ισλαμιστή ποδοσφαιριστή.

«Θα κάψω το ‘λευκό’ σου σπίτι, θα σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά σου και θα σπάω κάθε κόκαλο στο ‘λευκό’ σου σώμα» φώναζε ο ‘Βρετανός’ μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής στον διαιτητή.
Όπως γράφει η Daily Mail, ο μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής Wasar Ahmed, ξέσπασε σε ένα ρατσιστικό υβρεολόγιο και απείλησε ένα διαιτητή ότι θα σκοτώσει την οικογένειά του, αφού αποβλήθηκα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Μόλις ο διαιτητής Ian Fraser έδωσε κόκκινη κάρτα στον 23χρονο Ahmed, εκείνος τον απείλησε: «Θα σπάσω κάθε λευκό κόκαλο του λευκού προσώπου σου".
Ενώ οι άλλοι παίκτες και οι θεατές κοίταζαν, ο Ahmed οδηγήθηκε έξω από το γήπεδο φωνάζοντας: "Θα κάψω το λευκό σπίτι σου θα σκοτώσω τη γυναίκα και τα παιδιά σου - Ξέρω πού ζεις. Θα έρθω και θα βρω το σπίτι σου".
Ο διαιτητής ρώτησε το όνομά του. Αλλά ο Ahmed αρνήθηκε και απάντησε με βρισιές ‘mother f*cker’ και ‘f*ck off’. «Όταν το παιχνίδι τελείωσε, ο Ahmed ήρθε κοντά στο αυτοκίνητο του Fraser και τον κοίταζε ενώ έμπαινε μέσα. Συνελήφθη αμέσως μετά, όταν ο διαιτητής, ο οποίος έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο να διαιτητεύει σε αγώνες, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και την East Lancashire Football League.
Πηγή: defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.