Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΝΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

XA 2.jpg
Απαντώντας στις ύβρεις των διεθνιστών ανθελλήνων, η οργάνωση της Χρυσής Αυγής Μάνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση και την οποία παραθέτουμε ως έχει.
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
   Τ.Ο. ΜΑΝΗΣ
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

Δεν είχαμε καμία πρόθεση γιατί δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθούμε με τους απολιθωμένους ξενοκίνητους εβραιομαρξιστές σφαγείς και προδότες του Ελληνισμού, αλλά τα νόθα του Στάλιν και τα ορφανά του Τσαουσέσκου έχουν περίσσιο θράσος να χαρακτηρίζουν στην ανακοίνωση τους για την εκδήλωση της ΚΝΕ στη Σκάλα Λακωνίας την Χρυσή Αυγή ως «η φασιστική συμμορία-κόμμα των καπιταλιστών».

Συμμορία και συμμορίτες υπήρξαν από την αρχή της δημιουργίας της «Φεντερασιόν» πρόδρομο του ΚΚΕ από τον εβραίο Αβραάμ Μπεναρόγια.

Ανθέλληνες και ξενόδουλοι στη μαμά Ρωσία με το αζημίωτο χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στο Ελληνικό Έθνος παρά μόνο προδοσίες, αποτρόπαιες σφαγές, δολοφονίες απλών πολιτών και κτηνωδίες.


Έχουν απολέσει τη μνήμη τους οι υπέρμαχοι της δικτατορίας του προλεταριάτου και με την απόκρυψη της ιστορίας πιστεύουν ότι νομιμοποιούνται, δεν είδαν, δεν ξέρουν, δεν άκουσαν.

Δεν άκουσαν;

για τη ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, (σφαγή 2.000 αιχμαλώτων η οποία κράτησε για μέρες),

για την ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ Ευρυτανίας, (ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι),

για το ΦΕΝΕΟ Κορινθίας, (δολοφονήθηκαν μαρτυρικά περίπου 4.000 άνθρωποι ),

για την ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΤΣΑ (δολοφονήθηκαν και ρίφθηκαν πολίτες των Μολάων και της Λακωνίας από τον καπετάν Καλόγηρο, Νίκο Λάτση),

για την ΣΤΙΜΑΓΚΑ Κορινθίας, (με περίπτωση κανιβαλισμού, από τους δαιμονισμένους κομμουνιστές με 800 θύματα),

για την ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΟΥ στο ΚΛΗΜΑ ΔΩΡΙΔΑΣ,( δολοφόνησαν τον ήρωα συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό του 5-42 Συντάγματος Ευζώνων και τριακόσιους από τους άντρες του),

για το ΑΓΙΟΝΟΡΙ, (για τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς)

για το ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΠΗΖΑΣ Επιδαύρου, ( μαρτύρησαν πολίτες από το Αραχναίο και την Αγνούντα),

για τη σφαγή του ΚΙΛΚΙΣ, ( μαζί με τους Βούλγαρους έσφαξαν 5-7 χιλιάδες ανθρώπους ),

για την ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ Π.Α.Ο. στις Σέρρες, ( μαζί με τους Βούλγαρους σφάγιασαν πάνω από 1.200 αντάρτες),

για την ΑΘΗΝΑ κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 1944, (ορδές αλητών, περιθωριακών και εγκληματιών του ΚΚΕ ξεχύθηκαν σε όλη την πρωτεύουσα ληστεύοντας, βιάζοντας και δολοφονώντας με τα κονσερβοκούτια όποιον ήθελαν με 25.000 φονευθέντες ),

και χιλιάδες άλλα μεμονωμένα και μη αποτρόπαια εγκλήματα που θα χρειάζονταν εξίσου χιλιάδες σελίδες να περιγράφουν.

Ας ασχοληθούν με τον προσηλυτισμό στα γεροντάκια και τα νομυστεράκια τους περί διεθνούς εργατιάς κατά του διεθνούς κεφαλαίου παίρνοντάς τους ταυτόχρονα τη σύνταξη και τα 4 ευρώ, τώρα που τελείωσαν τα ρούβλια και ας αφήσουν ήσυχη τη χρυσή αυγή γιατί μπορεί να σκίσουν κανένα καλσόν (το καλσόν το γνωρίζουν πολύ καλά γιατί χρησιμοποιήθηκε στις συναλλαγές τους έναντι ρουβλίου με τους μισητούς δυτικούς στην τότε κραταιά σοβιετία).

Ας ασχοληθούν με την παράνομη μπίζνα που απέφερε στο ΚΚΕ κέρδος 3,7 εκατομμυρίων ευρώ με την αγοραπωλησία του 902 «Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» στην κυπριακή εταιρεία off shore “Α-Orizon Media Ltd και το 1,5 εκατομμύρια ευρώ που οι εργατοπατέρες κομουνιστές χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία γιατους απολυμένους δικούς τους εργαζόμενους.

Στη Χρυσή Αυγή το μόνο στυγνό έγκλημα που μπορεί να της προσάψει κάποιος και το αναγνωρίζουμε είναι η καταστροφή των άδειων χαρτοκιβωτίων των παράνομων μικροπωλητών.

Λαομίσητοι κουκουέδες εμείς προσφέρουμε βοήθεια στο δοκιμαζόμενο Έλληνα, δεν του κλέβουμε την σύνταξη ούτε περιφερόμαστε στα πανηγύρια περιμένοντας να μας κεράσουν μπίρες.

Δίνουμε το αίμα μας για τους Έλληνες και όχι για τις ανάγκες της τάξης μας όπως το ΠΑΜΕ.

Εμείς καταγγέλλουμε και στιγματίζουμε όλους εσάς, εσάς που αποτελείτε ένα υποκριτικό ευαίσθητο δημοκρατικό συνονθύλευμα που με την ανοχή σας έχετε μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο πανηγύρι με τα πολιτιστικά καλοκαίρια των Δήμων την άκρατη σπατάλη για την κονόμα των υμετέρων και την ψευτοκουλτούρα που διαθέτετε τη στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.

Εμείς δεν είμαστε δοσίλογοι, σας θυμίζουμε τις συμφωνίες φιλίας και μη επιθέσεως που κάνατε με τους Γερμανούς και τους Βούλγαρους (Μελισσοχωρίου-Λιβαδίου).

Εμείς δεν παραχωρούσαμε την Μακεδονία στους συνεταίρους στις δολοφονίες Ελλήνων Βούλγαρους, κατά απαίτηση της μαμάς Ρωσίας (εξ ου και το εαμοβούλγαροι ).

Εμείς δεν κάναμε κανένα παιδομάζωμα με θύματα 28000 αθώα παιδιά.

Εμείς δεν είμαστε γλείφτες και ρουφιάνοι κανενός συστήματος ούτε υπηρετήσαμε καπιταλιστικά συμφέροντα ούτε έχουμε καπιταλιστική τσέπη.


Εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και είμαστε περήφανοι για αυτό που είμαστε.

Είσαστε αξιολύπητοι και για τα πανηγύρια, δεν θα ξανά ασχοληθούμε μαζί σας, έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Εκδηλώσεις μηνός Σεπτεμβρίου

1) Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου - ΒΙΤΣΙ

2) Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου - ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

3) Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΜΑΝΗΣ

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.