Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Οι ΗΠΑ δε θα επιβιώσουν εναντίον Ρωσίας, Κίνας και Ιράν» Δείτε το Βίντεο.

Ένας από τους πλέον γνωστούς συντηρητικούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές στις ΗΠΑ δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του πως εάν αυτή τη φορά οι ΗΠΑ εμπλακούν στρατιωτικά στη Συρία θα έχουν απέναντί τους όχι μόνο τη Ρωσία και το Ιράν αλλά και την Κίνα. «Δεν πρόκειται να επιζήσουμε σε ένα τέτοιο πόλεμο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών John Kerry για τη Συρία ο Beck είπε χαρακτηριστικά; «Εγω έμαθα το μάθημά μου από τον πόλεμο στο Ιράκ. Ο Kerry όμως το έμαθε και τώρα πρόκειται να επαναλάβει το ίδιο λάθος».

Σε αντίθεση με την επέμβαση στο Ιράκ όπου τότε εμφανιζόταν ως σίγουρο ότι ο Saddam Housein είχε στη διάθεσή του όπλα μαζικής καταστροφής και ήταν άμεση και ξεκάθαρη απειλή για τις ΗΠΑ στην περίπτωση της Συρίας τα πράγματα δεννείναι καθόλου έτσι. Γιατί;

«Γιατί αυτή τη φορά η Ρωσία και τώρα η Κίνα έχουν προσθέσει τα ονόματά τους στη λίστα που λέει: «Μην κάνετε τίποτα στη Συρία». Έτσι τώρα έχουμε τη Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα να λένε: «Κοιτάξτε τις δουλειές σας και μην ανακατεύεστε αλλού».

«Εκτός και οι ΗΠΑ», συνέχισε ο Beck «Θέλουν να ξεκινήσουν ντον 3ο παγκόσμιο πόλεμο με τις προαναφερθείσες χώρες πρέπει να είστε τρελοί για να θέλετε να επέμβετε στη Συρία. Δεν πρόκειται να επιβιώσουμε σε μια τέτοια περίπτωση» για να αναρωτηθεί στη συνέχεια: «Θα πάμε εναντίον της Κίνας που μας αγοράζει όλο το χρέος;»
Πηγή:defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.