Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πούτιν: “Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες”!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγορήθηκε και κατηγορείται διαρκώς από τα εγχώρια και διεθνή δημοσιογραφικά φερέφωνα του διεθνούς σιωνισμού, για την ρητορική και τις διακηρυχθείσες θέσεις του σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. 
Σύσσωμο το πολιτικό-οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο εξουσιάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, βάλλει λυσσασμένα κατά της Χρυσής Αυγής, διότι καθώς λέγει προωθεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό. 
Σε διάφορα δημοσιεύματα, παραθέσαμε τις οδηγίες και αποφάσεις τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση εκδίδει προς τα κράτη-μέλη, οδηγίες και αποφάσεις οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια προς την σταδιακή αντικατάσταση των δυτικών κοινωνιών από τις πολυφυλετικές ζούγκλες, στα πρότυπα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ας δούμε όμως ποια είναι η προσέγγιση επί του συγκεκριμένου ζητήματος, από πλευράς του ρωσικού κράτους. Παρακάτω, παρατίθεται μέρος μόνο της ομιλίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Δούμα, στις 4 Φεβρουαρίου του 2013. Δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος: «Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, αν θέλει να ζει, να εργάζεται και να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. Αν επιθυμούν το «νόμο της Σαρίας», τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που ο νόμος αυτός, είναι νόμος του κράτους». Ουδείς δύναται να κατηγορήσει τον Ρώσο ηγέτη για ναζισμό και ρατσισμό, όπως με ιδιαίτερη ευκολία το πράττει στην «ανεκτική» μεταπολιτευτική Ελλάδα, το φιλελεύθερο κράτος και το μαρξιστικό παρακράτος. Παρά ταύτα, ο Πούτιν δεν εκφράζει παρά μια πραγματικότητα, την οποία αρνούνται να αντικρύσουν μονάχα οι δέσμιοι των ιδεολογικών συμπλεγμάτων του διεθνισμού, είτε αυτοί είναι φιλελεύθεροι, είτε μαρξιστές.

Συνεχίζει ο Ρώσος ηγέτης στην ομιλία του: «Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες. Οι μειονότητες χρειάζονται την Ρωσία και δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια, ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τις επιθυμίες τους, όσο και αν φωνάζουν περί διακρίσεων. Έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε από τις αυτοκτονίες της Αμερικής, της Αγγλίας, της Ολλανδίας και της Γαλλίας, αν θέλουμε να επιζήσουμε ως Έθνος». Τέτοιου είδους δηλώσεις στο ελληνόφωνο μεταπολιτευτικό Καθεστώς της Προδοσίας και της εξαθλίωσης, θα είχαν προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Εν τούτοις, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τονίζει πως σκοπός του ρωσικού κράτους δεν είναι η διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών προκειμένου να διαβιούν οι ξένοι στη Ρωσία, όπως αντιθέτως πράττουν τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθοδηγούμενα από τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών. Προχωρά ένα βήμα παραπέρα, όχι μιμούμενος τις δυτικές κοινωνίες οι οποίες βυθίζονται στη δίνη και τις καταστροφικότατες συνέπειες της πολυφυλετικής κοινωνίας, αλλά αντλώντας το χρησιμότατο δίδαγμα των παθημάτων τους, ελέω της μεταναστευτικής τους πολιτικής. Με απλά λόγια, ο Ρώσος πρόεδρος ουσιαστικά πράττει το καθήκον του ως πολιτική εξουσία του ρωσικού λαού, δηλαδή διαφυλάττει τα συμφέροντα του λαού και του Έθνους του.

Σε αντιδιαστολή με τις απολύτως φυσικές θέσεις του Πούτιν και της ρωσικής πολιτικής ηγεσίας, βρίσκονται οι ηγεσίες των κρατών της Ευρώπης. Όμηροι των αντεθνικών μεθόδων του κατευθυντηρίου των Βρυξελλών, οι ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών δολοφονούν επί της ουσίας τους λαούς τους, προκειμένου να εφαρμόσουν τις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού, ο οποίος προωθεί και ενίοτε επιβάλλει την ανεκτικότητα στην ανωμαλία και τον πολυφυλετισμό. Στόχος της πολιτικής αυτής, η καταστροφή της λευκής ευρωπαϊκής φυλής, ούτως ώστε να επιτευχθεί γοργότερα η παγκόσμια σιωνιστική κυριαρχία.

Σε αυτά τα αντεθνικά πλαίσια τα οποία ορίζει η σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, κινείται αναμφισβήτητα η σημερινή «ελληνική» κυβέρνηση, ακολουθώντας τα χνάρια των προηγούμενων ανθελληνικών κυβερνήσεων. Στα σκαριά νέος νόμος για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθροεισβολείς, ανέγερση τζαμιών, «αντιρατσιστική» αστυνομία, «αντιρατσιστική» εκπαίδευση στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Απώτερος στόχος, δεν είναι απλώς η οικονομική εξαθλίωση, ως θέλουν ορισμένοι να ισχυρίζονται. Σκοπός των εχθρών του Λαού μας είναι η εκρίζωση του Ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες και εν τέλει, η βιολογική του εξάλειψη. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τόσο οι φιλελεύθεροι απατεώνες, όσο και οι ανθέλληνες μαρξιστές, κήρυκες αμφότεροι ενός παράλογου και αντιφυσικού διεθνισμού.


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν διακηρύσσει τίποτε περισσότερο από την αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα οι Έλληνες να διαφεντεύουν στα όρια του Εθνικού τους Κράτους. Καθίσταται εκ προοιμίου αντίθετο προς την αποστολή του, το Κράτος να δρα προασπίζοντας τα συμφέροντα αλλοεθνών εισβολέων, έναντι των απογόνων εκείνων που με το αίμα τους έχτισαν την Ελληνική Πατρίδα. Επί το απλούστερον, κρατήστε τον πολυφυλετισμό για σας. Εμείς θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!
Πηγή:xryshaygh.com

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.