Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Συρια: Απήγαγαν τον Ελληνορθοδοξο Μητροπολίτη Παύλο και σκότωσαν τον διάκονο και τον οδηγό του οι ισλαμιστές αντάρτες.

Ισλαμιστές αντάρτες απήγαγαν τον Ελληνορθόδοξο Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο κοντά στην συρο-τουρκική μεθόριο σε μία κίνηση που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι ελληνορθόδοξοι διώκονται απηνώς στην Συρία από την ισλαμική ισλαμική αντιπολίτευση ενώ η Δύση κωφεύει και η Ελλάδα, το υπουργείο Εξωτερικών (?) της υποταγμένης κυβέρνησης, όχι απλώς αδιαφορεί, αλλά εκδίδει ανακοινώσεις στήριξης των ισλαμιστών και τους βοηθά στο "θεάρεστο" έργο τους!
Για την ακρίβεια (και...) διά της ψήφου του Δ.Αβραμόπουλου, η ΕΕ αποφάσισε να επιτρέψει σε ευρωπαϊκές εταιρίες να πραγματοποιήσουν συναλλαγές για πετρέλαιο, σε περιοχές όπου ελέγχονται από τους επαναστάτες. Επίσης, να πραγματοποιούν επενδύσεις στον πετρελαϊκό τομέα της Συρίας, εάν έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη από τους αντάρτες.
Την απόφαση την επέβαλε η Γερμανία με το επιχείρημα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, ότι "έτσι θα καταδειχθεί στους Σύρους, ότι υπάρχει εναλλακτική πέραν του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ".

Την ίδια ώρα απήγαγαν στην Συρία τον Παύλο, ενώ σκότωσαν τον οδηγό και τον διάκονο του Μητροπολίτη.
H απαγωγή σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Μητροπολίτης μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια είχε περάσει στο έδαφος της Συρίας από την Τουρκία.
Η είδηση της απαγωγής έχει συγκλονίσει το Πατριαρχείο Αντιοχείας, καθώς ο Πατριάρχης είναι κατά σάρκαν αδελφός του Μητροπολίτη Παύλου.


Ο Αμπντουλάχ Στεΐφο, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης της Συρίας, είπε ότι οι δύο ιερωμένοι απήχθησαν όταν ο επίσκοπος Ιωάννης πήγε να υποδεχθεί τον Μητροπολίτη Παύλο όταν εκείνος βρέθηκε σε έδαφος της βόρειας Συρίας.
Να σημειωθεί ότι πριν δέκα ημέρες το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε επίθεση από ρουκέτα.
Εν μέσω συνεχιζόμενων πληροφοριών για σφαγές, ισλαμιστής θρησκευτικός ηγέτης προτρέπει τους «εξεγερμένους αντάρτες» στη Συρία, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ, να βιάζουν γυναίκες, αρκεί αυτές να είναι άλλων δογμάτων, όπως αναφέρει και η αμερικανική εφημερίδα Washington Times.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γιασέρ Αλ-Aιλαουνί, ο οποίος κατάγεται από την Ιορδανία, όμως ζούσε επί 20 σχεδόν στη Δαμασκό. Ο συγκεκριμένος, μέσω του YouTube, καλώντας τους μουσουλμάνους πιστούς σε «νόμιμο φετβά» (πόλεμο) εναντίον του Άσαντ, προτείνει στους «επαναστάτες» να θέσουν σε εφαρμογή μια «κυβέρνηση σαρίας».


Οι βιασμοί χριστιανών γυναικών ή αλεβιτισσών είναι επιτρεπτοί, επιβεβαιώνοντας πως στόχος των δυνάμεων που πολεμούν τον Άσαντ είναι μια ισλαμική Συρία χωρίς χριστιανούς.
Στο βίντεο, ο ισλαμιστής ηγέτης αναφέρεται σε μη-μουσουλμάνες σεξουαλικές σκλάβες, ενώ θυμίζουμε πως άλλος συνάδελφός του, ονόματι Χασσίμ Καμένα, πρόσφατα υποστήριξε (σε καναδική εφημερίδα μάλιστα, την «Τoronto Sun»), πως «οι γυναίκες φταίνε που βιάζονται, και εφ’ όσον θέλουν να είναι ασφαλείς πρέπει να ντύνονται πιό σεμνά».

Άλλος θρησκευτικός ηγέτης, ο Σαουδάραβας Μωχάμμεντ Αλ Αρίφι, αφού υπενθύμιζε πως «οι τζιχαντιστές που μάχονται στη Συρία έχουν δύο χρόνια να πάνε με γυναίκες» (οι καημένοι!!!), ως εκ τούτου δικαιολογείται να χρησιμοποιούν γυναίκες ως σεξουαλικά εργαλεία, αρκεί αυτές να είναι πάνω από 14 ετών (!!!) και να συνάπτεται ένας γάμος διάρκειας «ολίγων ωρών», ώστε να δικαιολογείται μέσω κορανίου ο βιασμός.
Πηγή:defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.