Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη ΔΕΗ καμινίων.

Χθες το πρωί, κλιμάκιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας Πειραιά (Νίκαια, Πειραιάς, Πέραμα) με επικεφαλής τον Βουλευτή Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στα Καμίνια.
Με πανό και συνθήματα κατά του χαρατσιού και των παράλογων αυξήσεων, η δυναμική παρουσία των συναγωνιστών και η θερμή υποδοχή από την τοπική κοινωνία,  προκάλεσε για ακόμα μια φορά πονοκέφαλο στο ανθελληνικό κρατικό σύστημα.


Ο Βουλευτής της Β' Πειραιώς Γιάννης Λαγός συνομίλησε με τον διευθυντή της ΔΕΗ και του επεσήμανε την κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας. Απαίτησε ιδιαίτερη μεταχείριση απέναντι στους Έλληνες συμπολίτες μας, οι οποίοι λόγω της οικονομικής αφαίμαξης που έχουν δεχτεί από το ίδιο το κράτος αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στους όλο και περισσότερο διογκωμένους λογαριασμούς.
Στελέχη των τοπικών οργανώσεων συνομίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν τα παράπονά τους. 
Η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα, όχι με παχιά λόγια αλλά με δυναμικές πράξεις. Θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
Μετά το τέλος της διαμαρτυρίας ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σε ληστεία Έλληνα από ρομά. Τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακινητοποίησαν τον δράστη και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που ήρθαν λίγο μετά το συμβάν.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.