Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Νέα Υόρκη: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν παρών στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.


Με παρουσία των συναγωνιστών του Πυρήνα Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε η παρέλαση φέτος για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην κεντρική λεωφόρο του Μανχάταν, την καρδιά της Νέας Υόρκης, όπου οι ομογενείς διατράνωσαν την ύπαρξη και την συνέχεια του Ελληνισμού. Στην παρέλαση, επίσης, παρατηρήθηκαν και πάρα πολλοί αρχαιοελληνικοί μαίανδροι. Πού είναι οι ελλαδίτες δημοσιογράφοι να κατηγορήσουν τους ομογενείς ότι έφεραν «σβάστικες»;

Οι Συναγωνιστές σήκωσαν την Ελληνική σημαία ψηλά και απέδωσαν τιμές στους Ήρωες της επανάστασης του 1821. 
Εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών παρακολούθησαν την παρέλαση των Ελλήνων της ομογένειας και στην συνέχεια μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος και συνομίλησαν με αρκετό κόσμο αλλά και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα με εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Γνωρίζοντας τις ανάγκες χιλιάδων υποστηρικτών μας, ανά την υφήλιο, στελεχώνει Πυρήνες και διαδίδει το δόγμα του Ελληνικού Εθνικισμού σε ολόκληρη την Ομογένεια. Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο της μεταλαμπάδευσης της Μεγάλης αυτής Ιδέας, του Λαϊκού Εθνικισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Τα τείχη των σάπιων καπιταλιστικών κοινωνιών και το δεκανίκι αυτών ο κομμουνισμός, έχουν καταρρεύσει.
Τα λάβαρα μας, οι ύμνοι μας, θα ηχήσουν ξανά στις πρωτεύουσες ολόκληρου του κόσμου και οι πολίτες του θα αντικρίσουν μια νέα Χρυσή Αυγή του παγκόσμιου Ελληνισμού να ξημερώνει!

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.